Korvtillverkning och rökning av kött
Vi jobbar med charktillverkning, korvtillverkning och rökning.
Vi stoppar korven i naturskinn och röker den i alspån. Korven skapas manuellt som ett äkta mathantverk, inte i industriell skala.
Vi tillverkar även korv på uppdrag(lego) i liten skala
Minsta volym för korvtillverkning är 4kg kött.
Önskas vakuumförpackning och märkning kan man välja mellan storpack och konsumentförpackat.
Märkning enligt gällande regelverk ingår i förpackningspriset.
Citat från en kund:
- Oj, vad mycket beröm vi fått från våra kunder för årets korv!!! Eftersom jag inte riktigt kan ta åt mig äran, så skickar jag vidare berömmet till Er 🙂
Alla är jättenöjda, och tycker att den är fantastiskt god!
Citat från en kund:
-Nu har vi smakat på den mest utsökta lammkorven jag ätit. Den är lika god kall som varm.