e-gården

Gårdsslakteri och Gårdsbutik

Korvtillverkning och rökning av kött

 



När ni lämnar in för slakt hos oss finns numera även möjlighet att beställa tillverkning av korv eller rökta bitar.


Vi har sedan hösten 2019 byggt ut med möjlighet att förädla charkprodukter samt röka korv och kött i mån av tid.

Vi stoppar korven i naturskinn och röker den i alspån. Korven skapas manuellt som ett äkta mathantverk, inte i industriell skala. Önskas vakuumförpackning och märkning kan man välja mellan storpack och konsumentförpackat.
Märkning enligt gällande regelverk ingår i förpackningspriset.


Minsta volym för korvtillverkning är 4kg.

Se prisinformation här.




Citat från en kund:

- Oj, vad mycket beröm vi fått från våra kunder för årets korv!!! Eftersom jag inte riktigt kan ta åt mig äran, så skickar jag vidare berömmet till Er 🙂

Alla är jättenöjda, och tycker att den är fantastiskt god!

Citat från en kund:

-Nu har vi smakat på den mest utsökta lammkorven jag ätit. Den är lika god kall som varm.


Samtal